Viator Advance - Visit Rome and Italy
Viator Advance Collage

Viator Advance

(In English, Please click here!)
Vi tilbyder unikke rejseoplevelser til Rom og Italien. Vores mission er at give vores kunder de individuelle oplevelser, som de ønsker, - hvad enten det drejer sig om et eksklusivt weekendophold for to eller en studierejser for flere til det historiske land. »»

Vores rejser

(In English, Please click here!)
"Viator Advance er din professionelle partner på din rejse til Rom og Italien". Vi arrangerer gerne hele dit ophold med speciele oplevelser, eller blot den del, hvor der er behov for en ekstra service fra en engageret virksomhed med mere end 10 års erfaring og lokalkendskab i Rom.

Forum Romanum

Forum Romanum
I’m working on translating my past posts. For now, this post is only available in Danish.
Forum Romanum var centrum for det Romerske Imperium. Her kunne man ikke bo, det var kun en hel speciel slags mennesker, der kunne bo her, og det var vestalinderne. Ellers var det kun et sted, hvor man kunne mødes. Det vil sige, at der var fyldt med offentlige bygninger så som børsen, retsbygningen, Curia (hvor senatet mødtes) samt templer osv. Det var altså her, at det juridiske-, politiske-, religiøse liv og handelslivet foregik.

Den gang man besluttede at lave et centrum, hvor man kunne mødes, var det ikke helt tilfældigt, at det blev lige der, fordi det er faktisk dalen af de 7 historiske høje, som Rom er bygget på.

Åben mandag-lørdag fra 9.00-18.00 / søndag fra 9.00-13.00

Lukket 1. januar, 1. maj og 25. december

Metrolinie B til Colosseo (PDF-fil)

Entre - Fra d. 10.03.2008 opkræves indgang i forum 11€

Indgang ved Via dei Fori Imperiali / Lago Romolo e Remo

Viator Advance arrangerer gerne guidede ture til Forum

Kommentarer

Skriv din kommentar

© Copyright 2007 Viator Advance :: Made by m@dzzoni RSS