Viator Advance - Visit Rome and Italy
Viator Advance Collage

Viator Advance

(In English, Please click here!)
Vi tilbyder unikke rejseoplevelser til Rom og Italien. Vores mission er at give vores kunder de individuelle oplevelser, som de ønsker, - hvad enten det drejer sig om et eksklusivt weekendophold for to eller en studierejser for flere til det historiske land. »»

Vores rejser

(In English, Please click here!)
"Viator Advance er din professionelle partner på din rejse til Rom og Italien". Vi arrangerer gerne hele dit ophold med speciele oplevelser, eller blot den del, hvor der er behov for en ekstra service fra en engageret virksomhed med mere end 10 års erfaring og lokalkendskab i Rom.

Pantheon

Pantheon, Rom
I’m working on translating my past posts. For now, this post is only available in Danish.
Pantheon er et tempel bygget i år 120 e.kr. under Kejser Hadrians tid.

Pantheon er græsk og betyder “for alle guder”. Det var jo smart at lave et tempel for alle guder. Hvis man nu ikke vidste, hvilken gud man skulle gå til, ja så kunne man jo gå i Pantheon, for der var man altid sikker på at ramme den rigtige gud. I år 609 blev templet inviet af pave Bonifacius IV til kirke for Santa Maria ad Martyres.

Den fantastiske kuppel, som iøvrigt har været inspiration til kuplen i Skt. Peterskirken, har samme diameter som højde: nemlig 43,3m. I toppen af kuplen er der et hul på 9m i diameter, som engang blev brugt til solur.

Pantheon er lavet i cement blandet med tuf og pimpsten. Gulvet er lavet i marmor og restaureret i 1873 i den oprindlige udformning. I gulvet er der huller, som regnvandet løber ud i.

Bygningen er den bedst bevarede i Rom fra antikkens tid.

Webcam: Se Pantheon og den facinerende plads, Piazza del Pantheon, live via det kamera, som sidder på taget af hotellet Albergo del Senato.

Viator Advance arrangerer gerne guidede ture til Pantheon.
Kontakt os.

Kommentarer

Skriv din kommentar

© Copyright 2007 Viator Advance :: Made by m@dzzoni RSS